A vaníliakrámet a párizsi krém mintájára készítettem.

250 g cukor
250 ml habtejszín
70 g étkezési keményítő
60 g liszt
350 g vaj
vanilia aroma
A cukrot a tejszínnel felforraltam, amikor már 4-5 perce főtt belekevertem a keményítőt, a lisztet, és 10 dkg vajat, ezekkel felfőztem, Vízfürdőben hagytam kihülni. A vajat kihabosítottam, hozzáadtam a keveréket, vaníliaaromával ízesítettem és jól kikevertem.
A bevonatot mogyoróolajjal kentem meg, attól lett szép csillogó.
Nagggyon szép, gratula!!!
VálaszTörlésÖrülök, hogy tetszik Nektek.
VálaszTörlésEzt a megjegyzést eltávolította a szerző.
VálaszTörlésazt szeretném kérdezni,hogy áll meg az oldalán a díszítés? mivel ragad oda?
VálaszTörlés