Ez is a Nők Lapja 14/2012 számában volt Papp Emese, a
Soufflée cukrászának receptjei közt. Kicsit módosítottam az eredetin, ott más gyümölcs volt, és csak egy féle puding. Nagyon egyszerű.
200 g vaj
100 g cukor
200 g liszt
Összegyúrtam,megszúrkáltam, formában kisütöttem.
Hozzávalók a krémhez:
1 cs vaníliás pudingpor
1 cs csokis pudingpor
1 l tej
100 g vaj
6 ek cukor
A pudingokat előírás szerint megfőztem, belekevertem a vajat, magd még forrón felváltva a tésztára kanalaztam, úgy, hogy foltos mintázatot adjon.
Hozzávalók a gyümölcsös réteghez:
1 üveg meggybefőtt
1 cs vaníliás pudingpor
A befőttet lecsöpögtettem, a levét a pudngporral felfőztem, a meggyet belekevertem, majd a puding tetejére kentem.
Hagytam, hogy összeérjen a süti, majd kockákra vágtam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése