Az előző torta párja. Vaníliás piskóta barackos túrókrémmel töltve.
A tésztához a szokásos módon piskótát sütöttem.
Hozzávalók:
6 tojás
300 g cukor
3 cs vaníliás cukor (vagy 1 tk vanília aroma)
375 g liszt
150 ml olaj
150 ml víz
1 cs sütőpor
A krémhez:
500 g krémes túró
150 g porcukor
250 g Ráma margarin
A krémhez a túrót, margarint, cukrot krémesre kavartam.
A lapokat először a maradék barackkrémmel kentem meg, majd a túrókrémmel, végül barackszeleteket tettem rá. A tortát kivűlről a maradék csokikrémmel vontam be.
A fondantot mintázóval szerettem volna diszíteni, de valőszínűleg a nagy meleg miatt a totára rátéve kinyúlt a fondant, nem lett elég karakteres. Végül virágokkal diszítettem.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése